Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

1. DEFINITII

Bunuri – orice produs sau articol, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Client – persoana care are sau obtine acces la Continutul Site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator sau in baza unui acord de utilizare existent intre Vanzator si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Cont – sectiune a Site-ului formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, Vouchere, etc.).

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continutul Site-ului

- toate informatiile de pe Site care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
- continutul oricarui email trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice;
- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
- informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator la un moment dat;
- date referitoare la Vanzator.

Cumparator – persoana care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Document – acesti Termeni si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promotiilor si Campaniilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Plata Online – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul online.

Site – domeniul www.agath.ro.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Utilizator – orice persoana inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Vanzator - Ecaterina Impres S.R.L., o societate comerciala cu raspundere limitata cu sediul in Bucuresti, SECTORUL 2, STR. ISPRAVNICULUI 14 C, cu datele de identificare J40/29492/1992, cod unic de inregistrare fiscala RO3019822.

 

2. TERMENI CONTRACTUALI

2.1. Prin plasarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol informativ si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda, acesta va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata aferenta cantitatii modificate.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator vor sta la baza Contractului.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul si/sau Site-ul. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul poate contacta Vanzatorul, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la masurile mentionate mai sus.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin telefon sau la adresa de email mentionate la sectiunea “Contact” a Site-ului. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari sau dovezi pentru aceasta.

3.3. Toate preturile aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei romanesti (RON) si includ taxele aferente potrivit legii.

3.4. In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

4 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini si icons/video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul Site-ului, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, texte, specificatii tehnice si de ingrijire, imagini, simboluri, icons si video-uri prezentate pe Site, sunt proprietatea Vanzatorului sau a furnizorilor acestuia si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala si industriala.

4.2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului, precum si oricaror altor persoane, nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut al Site-ului in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut al Site-ului in afara acestuia, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorului si in limitele prevazute in acesta.

4.3. Este interzisa orice utilizare a Continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4.4. Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri, video-uri) este alcatuit si din colaborarea cu producatorii sau reprezentantii acestora. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in Site, acestea fiind puse la dispozitia Vanzatorului de catre reprezentantii fiecarui brand. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

5. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres in cuprinsul Site-ului. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii si ca a citit si inteles prezentii Termeni si Conditii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul agreeaza ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;

5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6. CONDITII DE RETUR PENTRU CONSUMATORI

6.1. Cumparatorul (persoana fizica) are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare a returului produsului.

Potrivit OUG nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate;
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care produsul primit de Cumparator este deteriorat la transport, sau exista piese lipsa din colet va rugam sa va asigurati ca transmiteti o sesizare scrisa la la contact@agath.com in termen de 48 ore de la receptionarea produsului, si ca ati specificat care este deteriorarea/defectiunea/problema produsului, atasand si o fotografie daca este posibil.

6.2 Produsul returnat nu trebuie folosit, nu trebuie sa aiba parti sau piese lipsa, sa nu le lipseasca accesorii, nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, uzura, lovituri, zgarieturi sau montaj etc. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza produsele returnate care nu indeplinesc conditiile din aceasta Clauza – conditii aplicate individual sau cumulativ in functie de situatie. Dreptul de retur nu implica dreptul de utilizare.

6.3 Produsele returnate vor fi livrate catre Vanzator printr-o firma de curierat rapid. Responsabilitatea asupra modului de ambalare si a integritatii produselor returnate cade in responsabilitatea Cumparatorului. In cazul in care produsele returnate ajung la Vanzator deteriorate/cu accesorii sau componente lipsa/in ambalaje deteriorate sau cu semne de uzura, returul poate fi refuzat sau se poate percepe o taxa de aducere a produsului la stadiul initial sau revanzarea ca resigilat.

6.4 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, va rugam sa ne mentionati intentia dvs la adresa de email: contact@agath.com, iar noi va vom da toate instructiunile necesare pentru efectuarea cu succes a returului. De aceea, pentru a asigura un proces de retur rapid, va rugam sa ne contactati intotdeauna inaintea efectuarii returului.

6.5 In cazul in care Clientii doresc o comanda speciala sau pre-comanda un anumit produs care nu se afla in stocul Vanzatorului catre producatorul produselor sau un alt furnizor tert (prin intermediul Vanzatorului), produsele respective nu se pot returna.

6.6 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele produse promotionale sau oferite cadou care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma achitata de Cumparator in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.6.1. pentru Comenzile achitate cu card online: prin rambursare in contul din care a fost efectuata plata;

6.6.2. pentru Comenzile achitate cu ramburs la curier: prin virament bancar;

6.6.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum: anulare sau recalculare contract rate.

6.7. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

6.8. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului (daca a fost achitata de Cumparator), in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.1. furnizarea de Bunuri al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

7.1.2. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

7.1.3. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.4. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

7.1.5. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

7.1.6. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

8. CONFIDENTIALITATE

8.1. Vanzatorul va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura care sunt furnizate acestuia. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin inscrierea in baza de date a Vanzatorului, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Vanzatorului: furnizorilor de servicii de plata/bancare , firmelor de curierat, furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte societati cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

9. PUBLICITATE

9.1. Newsletterele Vanzatorului sunt transmise cu respectarea confidentialitatii si securitatii informatiilor. Vanzatorul poate informa si notifica Utilizatorii/Clientii privind ofertele si Campaniile curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

9.2. In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

9.3. Vanzatorul nu promoveaza SPAM-ul. Clientul/Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment si poate opta pentru stergerea adresei de email din baza noastra de date:

9.3.1. prin contactarea Vanzatorului in acest sens;

9.3.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

9.5. Informatiile furnizate de Clienti/Utilizatori pot fi utilizate in scopul pentru care au fost furnizate, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile Vanzatorului si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali ai Vanzatorului.

9.6. Vanzatorul detine toate drepturile asupra continutului Newsletterului trimis catre Clienti in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.agath.ro includ taxele conform legislatiei in vigoare si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe Site.

10.2. Plata produselor comandate de pe Site se poate efectua in urmatoarele moduri:

- ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Plata se va face direct curierului care va livra coletul;

10.4. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.6. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este informat sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Livrarea Bunurilor se realizeaza numai pe teritoriul Romaniei si se poate face printr-o societate terta de curierat la adresa mentionata de Cumparator.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.
Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul pentru comentarii/obersvatii din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

11.4. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

12. GARANTII

Bunurile comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor speciale efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului Site-ului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Vanzator, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Clienti/Cumparatori/Utilizatori.

15.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

15.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 14.3.

15.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de email: contact@agath.com sau la adresa  Bucuresti, SECTORUL 2, STR. ISPRAVNICULUI 14 C, in atentia Ecaterina Impres S.R.L. (prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire), va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

15.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de email: contact@agath.com sau la adresa  Bucuresti, SECTORUL 2, STR. ISPRAVNICULUI 14 C, in atentia Ecaterina Impres S.R.L. (prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire), va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

15.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

15.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

15.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

15.8. De asemenea, Vanzatorul poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare sau alte servicii, furnizate de companii cu care Vanzatorul dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor, asigurători.

15.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre organe abilitate in acest sens ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

16. PROMOTII SI CONCURSURI

Vanzatorul stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul Site-ului. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate pe Site in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si putem intrerupe sau anula in orice moment comanda fara nici o notificare prealabila.

17. CUPOANE DE REDUCERE

17.1. Vanzatorul poate oferi clientilor anumite discounturi, in functie de valoarea comenzii, a frecventei achizitionarii de pe Site, ca urmare a abonarii la Newsletter, in urma parteneriatelor cu diversi comercianti sau parteneri de marketing, sau in cazul in care respectivul client acorda un rating si un review Site-ului.

17.2. Vanzatorul poate acorda cupoane de reducere aplicabile la produsele de pe Site in urma parteneriatelor acestuia cu diversi comercianti sau parteneri de marketing. Cupoanele de reducere nu se vor cumula cu nicio alta reducere suplimentara, promotie sau oferta speciala.

18. CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, EVENTUALE ERORI DE FUNCTIONARE

18.1. Site-ul este gazduit de serverele unei societati terte. Vanzatorul nu va putea fi facuta responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de cauza aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru accesarea Site-ului. Vanzatorul nu raspunde, de asemenea, de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe Site. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

18.2. Vanzatorul nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe Site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui Site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

19. FORTA MAJORA

19.1. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate si nu va fi raspunzator pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale daca acestea nu pot fi executate la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

19.2. Daca in termen de 10 (zece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, Vanzatorul poate sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca cealalta parte sa poata pretinde daune-interese.

20. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.